Waka Waka

Aloha bitches !

Är nu med Moa och snart ska vi iväg. Jag har värsta bloggtorkan, de är därför jag inte har uppdaterat idag!




vad har du gjort idag ?

Tidsfördriv !

Bikini eller baddräkt? - Bikini.
Hängmatta eller solstol? - Solstol.
Brunt eller blont hår? - Både och.
Shorts eller kjol? - Både och.
Linne eller T-shirt? - Linne.
Utsläppt eller uppsatt hår? - Utsläppt.
Brun eller vit? - Brun.
Att bada i saltvatten eller sötvatten? - Sötvatten.

Sand eller klippor - Sand.
Sommarfärger eller vinterfärger? - Sommarfärger.
Liseberg eller Grönalund? - Grönalund.
Varmt eller svalt på sommaren? - Varmt.
Soligt eller molnigt? - Soligt!
Hav eller sjö? - Sjö.
Dyka eller hoppa? - Hoppa.
Vattenkrig eller vattenspridare? - Vattenkrig.

Mygg eller Pappalångben? - Pappalångben?
Coca cola eller fanta? - Coca cola utan tvekan.
Flipflopps eller ballerina? - Både och.
Båt eller husvagn? - Båt.
Sommar eller vinter? - Sommar.
Bada från strand eller brygga? - Strand.
Solbrända killar eller bleka killar? - Solbrända.
Tälta eller sova inne? - Sova inne!

Dagens outfit




Jeansjacka - H&M
Vitt linne - H&M
Leggins - Thailand
Sjal - Grekland
Skor - Converse

Nrj in the park / Brännö

NRJ :

Innan nrj så gick vi till max som ligger vid ullevi där de satt en massa gaisare, de kollar snett som vanligt! But i don't care. Nrj va helt sjukt. Och knappen är så mycket sötare i verkligheten. Efter nrj så ser jag bobby. Jag frågar elin " Elin är inte de bobby?" " jo , de är de "
Så vi gick fram och frågade om vi kunde ta ett kort. Vi gick runt på liseberg, så ser jag en tjej som sitter på en bänk, jag känner igen henne. Så är de min barndomskompis som jag har kännt sen vi föddes. Och vi har inte träffas på ungefär 5 år. Herregud, vi va typ helt galna eftersom vi har inte träffas på jätte länge.
En lyckad kväll , och såklart vann djurgården med 1-0 fatta hur galen jag varpå liseberg, sjöng djurgårdsramsor. Till och med Elin och hon är en riktig göteborgare, hejar på frölunda och öis.






Jag innan nrj. Bjuder på bilden. Halsduken var såklart på !














Elin, bobby och jag !





Brännö :

Vi var och kollade på ett hus, de låg fint och var mysigt. Vi gick runt på ön och pratade en massa minnen ifrån ön. Sommaren 2010, bästa sommaren på längre. Nästa sommar ska bli ännu bättre. Och vi lyssnade på " Brännö låtarna " och de är Shakira - Waka Waka och Rasmus Seebach - Natteravn. De är verkligen efter med musik på brännö.


 





Brännö

Hej !

Ska åka till elin nu , ska följa med henne och hennes familj och kolla på ett hus !



See u later !

Djurgården - IFK

Bilder från i söndags då djurgården vann mot IFK med 2-0 !
















Oj  inte många ifkare , men de var ju inte väntat så många ifkare ändå !


NRJ IN THE PARK !

ALOHA BITCHES !


Fixar mig inför NRJ IN THE PARK !





Jag just nu !


Iväg !

Ska nu till stationen som jag ska möta alla !

uppdaterar mer på lördag ! (;

Klassresa / Omega

Hej!


Håller på att packa till klassresan imon. Vi ska till kungshamn på Lisas sommarställe! Och jag vill hälsa till dig Sarah Tjulander att omega är min bror, om du inte tror mig så kan jag ta fram bilder på oss två ! 


 
Bild från brännö

Skolan

Aloha bitches !

Nu fixar jag mig inför skolan och såklart så regnar de ute och jag ska ta moppen. De är inte de bästa vädret att åka moppe i. Men aja , ska vidare sen till eliibeby!

Bild från skolavslutningen!


Eliibeby

Igår sov jag hos eliibeby, mysigt som vanligt! Och på måndag börjar skolan igen. Jag har ingen lust med de, all stress kommer fram. Och iår ska man välja gymnasium. Liksom jag kommer att välja stan lätt, vill inte gå bland alla andra luffar som bor här, nej usch!

Bilder från eliibeby ;
























Bellibeby älskar sin eliibeby ♥


Laguna beach

Aloha bitches !

sitter nu och kollar på Laguna beach marathon på mtv. Har aldrig följt de innan men nu är jag helt fast. Idag vet jag inte vad som händer, jag får se helt enkelt!




- vad ska du göra idag ? (:

17 Augusti

Hej ! Är hemma hos Elin nu, vi ska ta moppen till Allum hade vi tänkt, hoppas att de bara inte börjar regna, men de tror jag eftersom vi bor ju i Göteborg och de regnar ALLTID här!


16 Augusti

Nu får jag fan ta och skärpa mig. Jag bloggar så jävla dåligt. Aja , jag är hemma hos Elin nu, bloggar mer ikväll!

15 Augusti

Jag har inte orkat att uppdatera alls. Men jag ska bättra mig! Igår så sov Moa hos mig till idag. Vi åkte och käkade pizza och sen vidare till en sjö. De var ganska kallt! Moa åkte för en timme sen, hon skulle på Rix fm festival och jag orkade/fick inte för lite saker!







Haha , bjuder på bilden !


Orion

Äntligen har trailen kommit ut! Jag har väntat väldigt länge att den ska komma ut. Jag ska verkligen gå på premiären!






Vill ni se filmen när den kommer ut ?

Hejdå Göteborg , Hej DALSLAND !

Hej alla !


Sitter nu i bilen och ser när vi lämnar Göteborg. Jag älskar den känslan " Lämna göteborg för gott " men tyvärr är de inte för gott ! Men men, nu ser jag fram mot ungefär 2 timmar bil resa, men jag ska kolla på Anna Pihl på vägen utan svensktext! Jag förstår ganska mycket, men tyvärr har jag tappat jättemycket danska.




Har inga bilder på datorn, så får bli denna bilden från förra sommaren!

En dag med Elin <3

Idag har jag varit med Elin. Så ajg har inte hunnit uppdatera alls. Vi åkte till lindex och shoppade lite smått. Jag har precis packat för landet imon. Kommer att bli skönt att lämna göteborg bakom sig ! <3













Dessie

Idag har jag inte gjort ett piss, bara kollat på one tree hill! Jag är verkligen inne i serien. Justde ja, Elin ringde mig igår och berättade att hon såg dessie. Jag blev sjukt sur, liksom hon är i stockholm och jag här i skitiga göteborg och har sett dessie, vafan!

Aja , tur så kommer hon hem ikväll. Får se om jag åker till henne ikväll. De regnar ju såklart här, som de burkar göra när man bor nära göteborg!




En bild ifrån våras

Dagens låt




Usher ft. Pitbull - DJ Got Us Falling In Love Again

Djurgården - Häcken

De var väldigt längesen jag skrev/la ut bilder på Djurgården på bloggen, men här är bilder från den förrförra matchen mot fula HÄCKEN  ! * skrattar *












One tree hill

Hej bloggen !

Tack så mycket Moa för att du gästbloggade igår!
Kollar nu på första säsongen av one tree hill. Jag är helt fast i den. Igår efter jag kom hem från brännö så åkte jag och Moa till en sjö, där vi satt och pratade om allt. Vi träffas nästan varje kväll och vi har nästan ALLTID något att säga (:

Nu måste jag kolla vidare (:


gästbloggar !

Isabella är just nu på Brännö och då frågade hon om jag kunde skriva ett inlägg, så här är jag.
Jag skulle iallafall säga att hon har det jättebra på Brännö, dock glömde hon paraplyt hon skulle använda för att slå ner en person , men det löste sig med ett basebollträ istället!
Nej okej , inget basebollträ heller.
Hon är iallafall hemma ikväll , och då kanske hon gör ett inlägg ..?


jag som gästbloggade denna underbart vackra regniga dag..




Ross Copperman - They'll never know

Brännö - igen !

Hej alla !


Idag ska till Brännö med Elin. Vi kommer att sova i hennes båt inatt. Uppdateringen kommer att vara som sämst. Men men, imon kväll kommer de bilder och allt. Sen så man åka in till den hatade staden - GÖTEBORG !
Jag vill bara flytta härifrån. Måste fixa mig nu (:


- vad ska du göra idag ?

Ninguém é perfeito

Jag blir så irriterad. Jag har hört många gånger att jag är ful. I början tog jag åt mig. Jag gör inte de längre. Ska du inte fortsätta att trycka ner mig för mitt utseende. Jag blir trött på dig att du bara orkar säga att jag är ful. När jag fick höra de från dig blev jag inte förvånand alls.
Jag är inte den snyggaste eller den smalaste. Jag är inte tjock heller, de är jag inte.

Jag tycker bara de är patetiskt att säga på sms. Så kom och säg de till mig. Ansikte mot ansikte. De vågar du inte. De lovar jag.
Jag tar inte åt mig. Du kan säga hur mycket skit om mig. Jag kommer ändå inte ta åt mig. Visst, något kanske jag tar åt mig. Men inte att jag är ful. Jag vet att jag är inte den snyggaste. De är jag inte. I 2 år har alla tryckt ner mig för mitt uttseende, ja allt !

Ett tips till dig, kolla dig själv i spegeln innan du dömmer andra. För du är inte snygg du heller. För ingen är perfekt.




Ninguém é perfeito - Ingen är perfekt


Du är ju göteborgare. Då vet man vad göteborgare går för !

Brännö

Jag följde med Elin till Brännö, seriöst den bästa veckan på hela sommarlovet. Vi sa hela tiden" VA FAN DE FINNS INGA KILLAR PÅ JÄVLA ÖN "  Jag åkte hem tidigare än Elin, jag ångrar de verkligen. Ville stanna längre. Som tur är att jag och elin ska sova i hennes båt på torsdag. Saknar verkligen brännö.

Jag vill inte bo i utanför Göteborg. Jag orkar inte med folket som bor här, helt jävla dumma i huvvet. Jag menade de verkligen. Tur att de är bara 4 år kvar. Sen flyttar jag bort från alla idioter !


GREKLAND

GREKLAND 2010











JAG LEVER !

Bloggpausen varade bara 3 dar. Trodde att jag inte skulle börja blogga alls. Jag kände att jag var tvungen att blogga. Jag kommer att få en ny design hoppas jag av Michaela. Jag har verkligen tröttat på min nyvarande design. 

Men .. Idag har jag och Moa åkt moppe till Allum. Jag köpte inget alls. På torsdag ska jag kanske till brännö igen hoppas jag. Kanske ska iväg till släken men får se vad som händer. 

 


RSS 2.0