HAPPYFACE !

Idag hände de miraklet ,  JAG KLARADE MOPEDPROVET


Trafikskolan

Hej !
Idag så gick jag till trafikskolan igen! Jag hade velat vara med mina kompisar men måste plugga. Imon har jag inga planer alls. Vilket är skönt, jag har planerat mina dagar varje dag.
Skön kille. Efter jag såg klippet för en månad sen, så lärde jag mig låten och jag kan den nu med (:

J*VLA GÖTEBORG !

Jag vet!

Jag är jätte dålig på att uppdatera och jag har faktiskt ett liv utanför bloggen. Idag så harjag varit på trafikskolan och tränat inför mitt prov. I Göteborg har de tid igen i augusti. HATA GÖTEBORG ! Seriöst , jag vill inte vänta i 2 månader för att få ett j*vla körkort.

Hörs imorgon  !

Music a la Isabella



Tom Pulse - Cuando (Floresca El Chuño) (Sunshine Radio Mix)




Shakira featuring FreshlyGround: Waka Waka




Ke$ha- Your Love is my drug




K'naan - Wavin' Flag


JÄVLA IDIOT !

JÄVLA IDOT , SLUTA OCH SKRIVA LIKADANT SOM MIG !
SKAFFA DIG ETT LIV ..


ingen rubrik

Jag har inte hunnit blogga pga av olika anledningar , men i'm back bitches (;
Idag så har jag pluggat inför mitt prov som jag ska göra snart hoppas jag. Igår så testade jag åka min moped och jag blev verkligen sugen på att åka mer .Men jag kan ju inte de eftersom jag har inget körkort. Och jag ser mina kompisar klarar provet och åker runt så kommer jag som inte ens klarar provet. Jag har verkligen bestämt mig , jag ska fan klara provet. Jag vill inte göra om de en gång till.

FAIL

japp , då failade man igen på provet , har gett upp hoppet  , -.-
kommer typ inte blogga imon , ska till varberg ,

Till Borås

Ska iväg till Borås snart och göra mitt prov för moppe. Jag får hoppas på att jag klara de, för att min moppe har stått helt orörd i över en vecka. Har bara lust ibland och köra även fast jag inte har körkort. Man får ju hoppas på de bästa! (:

Hörs senare !


Vad undrar du (?)



Fråga;
Varför blev du djurgårdare och var de i början och hur är de nu ? (:


Svar;
  Jag har svarat på denna frågan många gånger. Men men , jag ska ge er ett svar. Jag blev Djurgårdare av olika anledningar. En anledning säger jag inte, pga av olika saker. Jag började tröttna på Göteborg och göteborgare. Jag hade bara lust att spy och flytta ifrån Göteborg. Visst, jag vill flytta ifrån Göteborg för att jag tycker själv att jag inte passar in här. Asså en Djurgårdare , hatar Göteborg och är född i Göteborg. De låter helt sjukt, jag vet . Så är de. Jag har alltid älskat Stockholm, och varför jag valde Djurgården var att just att Djurgården var ett stockholmslag. De låter konstigt att man blir djurgårdare bara på en dag. Jag blev verkligen inte de bara på en dag. De tog ett tag innan jag riktigt gick in för de. Jag blev hatad ganska fort på min skola. Viskade och började skratta åt mig. I början så tog jag åt de. Om någon sa tex , Djurgården suger KUK ! då sa jag alltid imot. För jag visste att Djurgården inte suger kuk. Jag skiter i vad andra tycker. Jag står upp för mitt lag, och kan göra allt för de. Jag älskar Djurgården, jag vet att många vill att jag ska ändra mig eller tror att jag kommer att göra de. Jag kommer verkligen inte göra de. Man kan muta mig eller hota mig. Jag kommer ALDRIG att ändra mig. Och i slutet av sommar har jag varit Djurgårdare i 2 år (:

Hoppas att du har fått svar på din fråga (:


inga bilder

Tyvärr så blir de inga bilder , men jag hade sjukt roligt igår , (:

berättar mer imon , (:

Men fråga nått som ni är nyfikna att veta om mig , (:

Grillkväll

I aften vil jeg grill og et par piger. De vil blive hyggeligt. Jeg vil ikke opdatere meget i dag. Men billederne kommer i morgen, jeg lover!

Hahah , jag hade lust att skriva inlägget på danska (:


2 bilder ifrån när jag och kompisar grillade förar året ! (:




Grillkväll

I aften vil jeg grill og et par piger. De vil blive hyggeligt. Jeg vil ikke opdatere meget i dag. Men billederne kommer i morgen, jeg lover!

Hahah , jag hade lust att skriva inlägget på danska (:


2 bilder ifrån när jag och kompisar grillade förar året ! (:




BILDBOMB !

Hej !

Idag så har inte jag gjort mycket. Jag har pluggat inför mitt moppeprov på onsdag. Jag vill verkligen klara de eftersom jag klarade de för en vecka sen. Sen så har jag fyllt på olja och fixat lite med moppen. Just nu så regnar de som vanligt. En äkta svensk sommar vettu ! (H)


BILDBOMB :



Likadana kläder och skor , hahah vi skulle härma några fjortisar som har likadana kläder på sig , <3
Kanske inte den bästa bilden på mig , men jag får bjuda på mig själv !



Hahaha , moa och jag sminkade oss till emo och fjortis. Moa gjorde så mitt hår ser mörkare ut. Och jag har piercing i läppen också ;)








Tänk att man såg ut såhär en tid ? ;s








Dagens fråga :Världens snyggaste fotbollspelare

Världens snyggaste fotbollspelare enligt mig är såklart Cristiano Ronaldo.









- Vem tycker ni är " Världens snyggaste fotbollspelare "


Bilder från skolavslutningen

Bilderna säger allt !
























 

 


Skolavslutning



Klänning - Gina Tricot


Slingor

Efter skolan så gick jag till frisören. De blev slingor och klippning. jag blev lite chockad när jag såg resultatet för att jag har alltid varit brunett och inte varit så ljus som jag är nu (:

FÖRE ;






EFTER ;



Till skolan

Godmorgon!


Nu ska jag iväg till skolan. Jag var jättedålig på att uppdatera igår, men jag mådde inte bra. Efter skolan ska jag till frisören. Säger inte hur de ska bli, de får ni se senare ! (:




Älskar dig elin , <3


Sjuk

Hejsan!


Idag så skulle jag till skolan. När jag vaknade kunde jag knappt andas. Idag såa ska jag bara de lugnt och vila inför morgon. De händer inte något jätte speciellt, men jag vill ändå till skolan, liksom typ sista dagen. Just nu så sitter jag och knarkar halstabletter, jag hoppas att de blir bättre !





Hörs senare !

Sista skoldagen

Hej!


Idag så har de varit den sista " skoldagen " Jag tycker att åttan har gått sjukt fort. Just nu så mår jag inte bra. Jätte förkyld och ont i halsen. De låter som om jag har kommit i målbrottet. De låter sjukt när jag ropar på någon. Jag ska iväg typ nu och sen så ska jag läsa trafiken, så jag vet inte om jag kommer att uppdatera mer idag. Jag gör de imon!



Snaaaaaaart sommarloov :D

Tjejkväll

Hej!


Igår var de trevligt. Vi gick ner till sjön och tog lite kort. Senare på kvällen sjöng vi singstar och jag var hes innan vi sjöng men efteråt var jag ännu mer hes. Jag gav fan allt jag hade!
När jag kom hem idag så hann jag knappt sitta ner en sekund för då ringde Emma och vi gick till sjön och badade. Alla sa att de var varmt , men de var de verkligen inte alls.

Bilder ;



Finaste Eliiiin <3










Dagens outfit.

Ska iväg till Elin och sen så blir de födelsedagsfest hos Sara! <3






Linne - Vera Moda

Kjol - Ichi


Solen.

Hejsan!


Idag efter skolan så har jag solat i ungefär 2 timmar. Imorgon ska jag och Elin till stan. Jag uppdaterar mer imorgon , (:

Äggkastning

Såhär ser en vanlig dag ut för mig och elin (:



RSS 2.0