31 Oktober

Hej!
Idag har jag inte gjort mycket alls, bara slappat. Jag vill shoppa men det är typ bombhotat. Just nu är jag j*vligt sur och irriterad på vissa som jag känner. Jag bloggar lite senare när jag är på bättre humör och har något mer att säga.
Glöm inte heller att rösta på veckans blogg!

Rösta på veckans blogg

Dessa 5 får ni rösta på.
Reglerna är enkla:
Ni får bara rösta en gång.
Och ni får rösta tills måndag.

Lycka till!


NR 1.




NR 2.




NR 3.





NR 4.






NR 5.





NU ÄR DET BARA ATT RÖSTA PÅ !

Misshandel

Min dag började bra men slutade i katastrof. Jag och några gick ut från klassrummet, då fick vi se några från gråbo på våran skola. De börjar kaxa mot en oskylig kille. Sen börjar de att slå honom i mage i ansiktet. Även när han ligger ner. Jag blev så chockad så jag kunde inte få fram ett ord alls. Och jag såg ALLT. Jag trodde inte mina ögon, man hörde slagen mot honom. En tjejkompis gick fram till de och sa till de. Men de bara fortsatte. Och det konstiga är att de misshandlade honom utanför hans klassrum och alla gapade på honom.
Och läraren hörde tydligen ingenting, sen så kommer läraren ut så stack alla killarna.

Detta är tredje misshandeln på min skola bara denna terminen. Lerums skolor kommer snart att bli som angered.
Orkar inte skriva mer idag.

VECKANS BLOGG

GLÖM INTE VEKCANS BLOGG!

KLICKA HÄR!

Kenza

Har varit och shoppat, kom inte hem med några kläder. Men köpte ett smycke!






Hmm, Kenza. Kanske en ring?



Nej, det blev ett halsband för mig!


- Vad tycker du om halsbandet ?

Komplex

Nu måste jag rusa till bussen om jag ska hinna med den. Idag så är det NO prov gaaah , känner på mig att det kommer inte att gå bra alls, men jag får göra mitt bästa.
Sen så ska vi till badhuset på gympan, dags att visa våra bleka magar och mitt komplex. Magen. Gud, det hatar jag på sommaren att visa upp sin bleka tjocka mage som bara dallrar när man springar. Ryser bara jag tänker på det.
Måste skynda mig nu, hörs efter skolan!

CIIIIAO !



En bild från ett tag sen!

TOPP 3; Fira jul

Jag har alltid velat fira jul någon annanstans än Göteborg. Jag blir bara trött att fira jul här. Jag tycker att de är mycket mysigare på julen är ; Stockholm, Köpenhamn, Thailand, Vietnam, Usa. Vill bara fira jul någon annanstans.
TOPP 3: FIRA JUL!
1. Vietnam.
Tänk att ligga på en stand och fira julafton. Har aldrig gjort det, men jag vet andra som har gjort de. Det verkar jättehärligt att sola och bada på julafton. Jag hoppas att jag kommer att fira julafton i Phan Thiet.
2. Köpenhamn
Jag älskar verkligen Köpenhamn, det är nog den mysigaste staden jag har arit i. Alla människor som bor där är jättetrevliga. Jag har varit där en gång tidigare, men jag har åkt igenom staden ett antal gånger.




3. Stockholm

Jag har varit i Stockholm ett antal gånger. Har träffat mina sysslingar och andra släktingar som bor i Stockholm, jag önskar verkligen att mina föräldrar flyttade till Stockholm när jag var liten. Men tyvärr så blev det inte så. Jag tycker att staden är jättemysig och trevliga människor såklart. Men visst en del är ganska dryga, men de får man leva med.






- Vart skulle du vilja fira jul någonstans ?


GLÖM INTE VECKANS BLOGG !

NO prov

Sitter nu och pluggar inför No provet som är tills imon. Jag förstår ingenting, men det är ju inte så konstigt om man har en lärare som knappt kan svenska. Får la kämpa vidare och göra så gott jag kan!

P.S. Glöm inte av Veckans blogg!

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL DEN!

Veckans blogg

Har nu tänkt starta en " Veckans blogg "

Regler:

Du får bara rösta EN gång.
Du kommenterar " jag är med " eller något liknande.
Och du går gärna länka mig i din blogg att du är med i min dagens blogg, men det är inget måste!
Jag tar fram 5 st bloggar på fredag. Då är det bara att rösta på!

Kvar i nått jag lämnat

Jag kan verkligen inte sova utan att få skriva av mig!

Du har förvandlats till en helt annan person bara på några få månader.
Jag saknar verkligen gamla du. Båda du och jag har förändrats.Kollar på gamla bilder på oss, jag får en känsla hur många fina och dåliga minnen vi har. Vi alla har våra dåliga och bra dagar. Men det har varit för många dåliga dagar. Vi umgås bara mindre och mindre, vi pratar med varnadra mindre och mindre. Jag vill verkligen inte att de ska vara såhär. Det har blivit såhär för en viss person. Förstört allt. Verkligen allt. Allt vi hade. Jag går med ett halvt hjärta, för de halva hjärtat var du.

Vi sa alltid " du och jag för evigt " och jag trodde på det. Men alla vet att de är aldrig kommer att vara för evigt.
Jag älskar dig med hela mitt hjärta, men jag tror att du inte förstår det. Det kanske är bäst att det slutar såhär för oss. Kanske är det bästa. Även om jag inte vill det. Du har så många bra vänner så jag behövs nog inte längre, jag försvinner inte ifrån dig men vi ska nog inte vara de bästa vännerna så som vi var förut. För det kommer inte vara så som förut. Aldrig. Det finns något inom mig som aldrig kommer att försvinna det är du.

Du verkar vara mycket lyckligare utan mig, jag ser ofta att du skrattar och ler, så jag behövs inte. Det var bara med dig som jag kunde må bra. Det är nog försent att fixa det. Jag tänker på den dagen någonting hände mellan oss. Varför? Det kan nog varken du eller jag svara på tror jag. Du har förändrats så mycket och jag vet knappt vem du är längre. Vart tog den personen som fanns där hela tiden. Du vet nog vem du är, så jag behöver inte säga namnet. Jag sitter här och tårarna bara rinner, jag trodde aldrig att detta skulle hända.

Ett misstag kan förändra allt, vilket det nu har gjort. Jag vill fortfarande vara vän med dig, men när jag ser dig river du upp alla gamla sår. Jag vet inte vem jag är längre utan dig. Man ger och ger men får knappt något tillbaka. Jag är ingenting utan dig. Jag står ensam kvar, utan några svar. Du försvann, nu är det bara jag kvar. Vi dela samma blod men nu så hörs vi inte längre av. Vi delade på allt nu har du lämnat mig, jag saknar dig



Jag borde nog inse att vi har växt ifrån varandra.


Gårdagens outfit - Dagens outfit

Glömde att lägga upp gårdagens outfit, men här kommer den!
Cardigan - H&M
Jeansleggins & Linne - Gina Tricot




Idag hade jag verkligen ingen fantasi alls. Kände för en mysig fredagsoutfit. Just de, min kamera är de något fel på. Som ni ser på bilden så är de typ en massa streck. Därför ser bilden ut som den gör!


Huvudtröja - H&M
Leggins - Gina Tricot



19 Oktober

Hej.


Kom hem för ett tag sen, har varit på gymnsiemässan i göteborg med mammi och pappa.  Fick en del information. Men pappa vill att jag ska gå på SKF tekniska gymnasium " suck " Nej, de blir nog hotell & turism!
Ska dit imon med skolan också, ännu mer infromation. Jag dööööööööör!

Djurgården - Frölunda

Det var ett tag sen jag skrev om Djurgården tänkte lägga ut lite bilder från igår . Och Igår dog jag av glädje när jag fick höra att Djurgården vann mot Frölunda med 3-2. Imon ska jag ha på mig min halsduk och jävlas med alla haha. 

Glöm inte att vi har sveriges bästa klack!

 Bilder från matchen :





Kvällens outfit - Fest




Allt är från H&M

16 Oktober

Hej alla !

Har varit på en liten mini shopping runda med mammi, trevligt va de. Köpte presenter till mina kompisar som ajg ska till ikväll. Och lite till mig också!
Ska fixa mig lite, hörs senare med outfit!


15 Oktober

ALOHA
Har varit hemma en tag sen. Idag händer de inget speciellt tror jag. Ska plugga tror jag. Jättekul en fredag, men jag måste offra en fredag till att plugga. Ska få sjuukt höga betyg i 9:an. Menmen, nu ska jag plugga lite!
Arkivbild från vintras.

Dagens fråga : Desiree eller Paulina ?




Vilken blogg är bäst , Desiree eller Paulina ?



( lånad från desireenilsson.blogg.se )

BLONDINBELLA

Idag efter skolan gick jag och Moa till centrum. För att blondinbella skulle komma till limit. Att hon kommer till en liten skit håla som Lerum kan jag inte förstå!
Men hon var väldigt trevlig och söt i verkligheten.





Jag, Isabella och Moa

Pinsamt att spela i Frölunda!

En pojke blir tillfrågad i skolan vad hans pappa gör ?
Pojken svarar- Han arbetar för homosexuella och hans fritid går till att sniffa lim, antasta småbarn och plåga djur . Läraren drar undan pojken och frågar
- Är detta verkligen sant ?
Pojken svarar - Nej , men det är ju pinsamt att säga att han spelar i frölunda.

HAHAHA , SÅ JÄVLA RÄTT !


12 Oktober

HOLA


Idag slutade jag kvart över ett, så de var skönt. Just de, på gympan så hade vi olika stationer och jag har liksom sveriges sämsta kondition, asså jag skämtar inte. Men de gick faktiskt helt okej, jag la inte av så mycket som jag burkar göra!
Men efter skolan åkte jag till en stor sjö och tog bilder för bilduppgiften, men jag är inte klar än. Men snart!

Jag undrar om jag ska ändra något i min blogg eller blogg mer. Blogga mer om något. Ni får gärna skriva vad ni tycker.



Snygg t-shirt eller hur ?!

I (L) STOCKHOOOOOOOLM !


DAGENS OUTFIT




Blus - Vera Moda

Leggins - Lindex

Halsduk - ngn random affär

Klocka - Guldfynd

Mössa - NK

11 Oktober

Hej.

Allt bra med er ? (:

De är bara bra med mig. Idag har de varit en helt okej dag. Som tur är att vi inte har några läxor denna veckan. I fredags ( tror jag ) fick vi reda på att vi ska ha ett no prov på 62 sidor. SA DU 62 SIDOR !? :O
Det är sjukt enligt mig. Många av oss tänker inte göra provet, jag säger bara en sak: aldrig mer en lärare som inte kan svenska!!!



Jag tidigare idag!

Gymasium - Linje ?

Jag har tänkt och tänkt hur jag ska välja. Det är riktigt svårt. Det ligger en gymasieskola här där jag bor, men de har inte de linjerna som jag går på. Jag fattar inte att jag ska välja linje efter de är arbete jag vill jobba med. Jag vill gärna bli reseledare, jag kommer att vara de i några år och sen så ska jag antingen plugga vidare till något annat eller jobba. Detta är jätte svårt enligt mig. Såhär kommer jag nog att välja:

1. Handel och admistration - inriktning turism och resor

2. Burgårdens utbildningscentrum - Turismgymnasiet

3.  Burgårdens utbildningscentrum - Hotell

4. Ester mosesson gymnasium -  inriktning hotell

5.  ???

Den femte vet jag inte än. Jag blir mer och mer osäker på vad jag ska välja. Går du på någon av skolorna eller på programmen. Jag skulle bli jätte tacksam om ni berättade om skolan eller progammet! <3


God morgon!

Hej alla !

Ska nu till skolan, uppdaterar senare !


dagens låt


Universeum

ALOHA BITCHES !

Snart ska jag åka till stationen och möta moa där och resten av klassen (:

hörs senare !


5 Oktober

Hej !


Idag var de no prov. Det var nog de svåraste provet ever. Och de är även svårt att förstå vad han säger och skirver pga hans brytning på tyska. Jag känner på mig ett ig i no för att han inte gillar mig, för att jag inte förstår vad han skriver för han kan inte stava.
Men men, efter skolan var jag med Moa. Vi åkte till lidel och köpte chips. Vänta, sa jag verkligen chips ;o ? Aja, någon gång måste man. Och vi kollade på oth säsong 6.
Imon kommer uppdateringen suga, för jag ska till universeum med klassen.

Hörs imon !

- vad har du gjort idag ? (:

Dagens outfit



Cardigan - Gina Tricot

Linne - Gina Tricot

Leggins - VILA

Scarf - Cypern

RSS 2.0