Djurgården = Våld ? Nej !

Något som jag stör mig på är att alla förknippar djurgården med våld. Att djurgården bara handlar om våld. De är inte så. Alla lag i sverige har huliganer, inte bara stockholmslagen. De flesta säger till mig ” de är bara djurgården och AIK som är huliganer, vi i göteborg är inte huliganer” Jag säger bara en sak, fuck off! De är inte sant. IFK har huliganer. De slogs ju med AIK när de avgörande matchen. Jag var inte där, men jag fick veta av en kompis. Alla slåss inte bara stockholmare utan alla lag. Göteborgare verkar skämas att de har huliganer ( ialla fall de som jag har pratat med ) eftersom de försvarar de och säger " De är finns inga huliganer i Göteborg " Jag skäms inte för att Djurgårdenare är huliganer.
Folk tror att de ser ut såhär varje match , så är de inte !

De finns glädje på matcher, inte bara bråk, rök och allt sånt. Jag tycker att de inte ska vara så, men tyvärr så är de så, i nästan hela världen. Jag får ju inte gå på matcher pga att mina föräldrar säger att de blir bråk och en massa sånt, men jag försöker övertala pappa att han ska gå med mig, men tyvärr så hatar han fotboll och om man ska gå på fotboll så måste de vara fint väder. Och att folk kan slå ner mig. De flesta säger " Djurgårdare är tykna och uppkäftiga " De är inte sant, de kom fram en jätte trevlig tjej och började prata med mig, och en massa killar som är schyssta.Jag hade blivit överlycklig om jag var där just då !De är match i April och jag ska på matchen. Jag är inte en sån tjej som slåss, men om jag går i "älskade" staden Göteborg, hur mycket jag än ville slå ner göteborgare så hade jag inte gjort de. Jag är ju en fin flicka och gör inget dumt, haha. Jag bara längtar först till 13 Mars, då är de Djurgården - Frölunda jag och Moa sitter brevid Djurgårdsklacken kommer att bli gymt. Och sen i April så är de Djurgården - IFK. Jag bara längtar. Mitt nyårslöfte var att gå på mer matcher. Jag hoppas att jag håller de löftet.

Bilder på när Djurgården var i Göteborg, och mötte IFK 090411De finns mer bilder på Järnkaminerna hemsida.

( Bilderna är ifrån jarnkaminerna.se )


Dagens låt ,
Basshunter - Every morning

Stängde skolan

Hej!


Jag satt och skrev ett inlägg och var precis klar. Men då försvinner såklart allt jag har skrivit. Jag ska berätta kort om dagen. Efter vi hade haft våran första lektion, så sa läraren att skolan skulle stängas, pga snörisk. Jag och moa fikade och sen gick vidare hem till henne. Vi sjöng falskt till låtar , vi lät förjävligt om jag får säga mitt.

När jag kom hem så åkte jag och mamma solade , jag börjar bli liiiite brunare , men bara lite. Jag och mamma funderar på att börja träna. Jag vill få bort all fett men bygga upp muskler istället.


Energi

Pluggar NO nu , men uppdaterar mera senare ;)

Godnatt.

Nu ska jag göra iordning mig , men vi hörs imon ;)

Dags för skola

Jag skrev ett inlägg igår , men de kom inte upp :S

Aja , men nu ska jag gå till skolan , jag kommer hem vid 4 tiden. Jag uppdaterar mera då  :)
Måste plugga

Jag måste verkligen plugga nu , vi hörs senare !

Sunne 2010

Bilderna ;


Den bilden bjuder jag på ;)


Bilderna

Bilderna kommer imon , ska plugga nu !


Saker du inte visste om mig ,

... Att jag älskar danska språket och jag tycker att danskarna är snygga !


Idag i backen så var de väldigt många som var där danskar. När de pratade förstod jag en hel del. Och jag såg en hel del killar som var danska, de var sjukt snygga. Jag såg några killar som var verkligen inte snygga. När jag var i Köpenhamn 2008, så såg jag en massa snygga killar och så pratade jag lite och förstod danska. Danska killarna är så mycket snyggare än svenska killar. Men jag kan inte pratade flytande eller förstå allt. Får börja träna mig mer på danska. De danska invandrarna är snygga , i Göteborg finns de inga snygga invandrade , de finns typ bara somalier och de är inte snygga.En snygg dansk , såklart hittade jag honom i Anna Pihl ;d


Åka skidor.

Nu ska jag åka skidor, jag uppdaterar mer när jag kommer tillbaka! :)


Framme

Tjena!


Nu har jag landat. De är jätte mycket snö här. På tåget så satt de en kille som pratade i telefon med någon, så började han prata om AIK hulliganerna och sen så fick han syn på min Djurgårdshalsduk, fick värsta blicken. Jag och min moster flyttade på oss till en annan plats, så kollade en äcklig gubbe på mig. Han gav mig äckliga bilcken.
När vi hade kommit fram till Kil, hämtade mormor och morfar oss , så nu så sitter jag här. Ute på landet. Men de är jag van vid eftersom ett annat land som vi har ligger ute i skogen i Dalsland.Tur att mormor och morfar har med sin en datorn , eller vänta de har med sig 3 st !


Sunne

Hej alla.

Idag så åker jag till Sunne. Min moster hämtar mig om en halvtimme. Så jag måste göra iordning mig. Men vi hörs ikväll tror jag.Dagens fråga: Brunett eller blondin

 

 Brunett eller blondin?


90210

Hejsan.

Jag hade verkligen ingen ork igår att blogga. I dag så har jag degat i sängen och kollat på 90210 säsong 1. Jag är verkligen kär i serien och jag är kär i staden, Los Angeles. Min uppdatering har varit kass denna veckan. Nästa vecka kommer den inte vara så bra heller. För att på tisdag så sitter jag på ett tåg till Kil tror jag att de heter.

Min mormor och morfar hämtar mig där eller så tar jag rälsbussen eller till Sunne. Mormor och morfar har en stugen i sunne. Så jag kommer att åka skidor någon dag. Jag har inte åkt skidor sen 2007 tror jag. Jag bryter nog inga ben. Haha.

Bilder på Los Angeles <3Om jag ska någonstans så är de dit jag ska <3


Min födelsedag.

Hej alla.

Idag så fyller jag 15 år. Imorse så fick jag presenter. Jag lägg upp bild på de senare idag eller imon. För snart ska jag ha dansuppvisning. Jag pratade precis med min farmor, jag träffar henne inte så ofta. Eftersom hon bor i Spanien. Men jag berättar mer senare hur de gick på dansuppvisningen!

15 ÅR IMON !

... tills jag fyller 15 !

NYTT :

Gina TricotH&MH&M


H&M


Gymnasiet

Hej !


Jag och Elin ska iväg till gymnasiet och träna på våran dansuppvisning som vi ska ha imon. Jag hoppas at de går bra. (:

Jag kommer inte att uppdatera mer idag för att jag kommer typ hem sent!

Men ni får ha de så bra resten av dagen.

1000 :- på H&M

Hej.


Mormor, morfar och min moster åkte för en stund sen. Av min mormor och morfar fick jagg 800 :- på H&M och av min moster fick jag 200 :- på H&M allt som allt fick jag 1000 :- på H&M. En lyckad födelsedag kalas. Även om jag inte fyller iår idag. Imon så är de skola för mig. Jag uppdaterar mer imon.

En bild på mig och elin <3


Fira min födelsedag

Hej!

Idag så ska vi fira min födelsedag. Men jag fyller inte år idag utan på torsdag. Så att de är 4 dar tills jag är 15. Men nu så måste jag plugga lite.


Hörs !

Pluggat.

Hejsan ,


Idag så gick jag upp extra tidigt. För att jag skulle till Lisa och göra klart ett grupparbete. Igår så var jag och Moa hemma hos Lisa och jobbade på arbetet. Men nu är vi klara. Min dag har jag ägnat åt en massa plugg. 2st läxförhör + arbetet. Ganska mycket om jag får säga mitt. Så de har jag gjort idag. Just nu så leder Djurgården med 2-1 mot MODO. Jag hoppas på att Djurgården vinner (:


Dagens fråga: (Stockholm eller Göteborg)

 

Jag väljer Stockholm såklart !


Ingenting att säga

Just nu är de match i Karlstad. Djurgården leder med 2-1 och snart börjar tredje perioden. Jag har inte uppdaterar för att jag har inget att säga. jag har blogg torka. Om någon har nått tips om vad jag kan skriva mer om eller om något speciellt så kan ni sktiva en kommentar.

Nordstan

Hej alla !


Jag har varit jätte dålig på att uppdatera. Idag efter skolan så åkte jag och Elin in till stan, för att hon skulle kolla efter en navelpiercing. När vi går i en tunnel ifrån centralen till nordstan så kommer de fram en kille mot Elin, och hon försöker att gå för bli. Han blockerar henne, så säger han buh och gick iväg.

Efter ett tag så kom hennes pojkvän Victor. Så går vi runt lite i affärer, så står de ett par tjejer som kan se mer på oss på nedreplan, de tänkte slänga saker på oss. Sen lite längre fram få fick jag nästan en Mc donalds mugg på mig. För att tjejerna försökte träffa mig. Sen så var de en tjej som frågade vart jag hade köpte mina rosa uggs. Jag sa vart jag har köpte de. Men jag håller de hemligt i bloggen! Efter stan så solade jag, Lisa och Elin. Och jag har pluggat på provet som jag har på torsdag, jag hoppas att de bli bra ! :)
Så söta de är ! <3

RSS 2.0