BLOGGPAUS !

Är hemma från Kreta och Brännö , allt möjligt har hänt. Jag har ingen lust att blogga, tar en bloggpaus. Får se när jag kommer tillbaka!

Bya bye bitches !

isabella hatar/älskar

 

.. skrikande småbarn! Tyvärr så bor man i ett område där alla småbarn bor. De skriker och lipar klockan 10 på morgonen. Sätt tejp för munnen på dom så man kan sova ifred. Är dom inte hemma så är dom på stan. Och dom bara skriker och vad gör mammorna ? Jo , fan ingenting. Är de så svårt att bara säga till ungen att den ska vara tyst.

.. folk som tjatar! När någon tjatar på en " ses idag " heeela tiden. Haha , nu syftade jag på en person. Bara tjatar och tjatar. Jag börjar bara hata och hata personen mer och mer. Jag orkar inte med när någon tjatar. När någon tjatar på mig, så blir de nej. Hela tiden. Vafan sluta tjata !

.. folk som glor. Jag hatar när folk glor på mig. Visst, man kan ju kolla på en. Men glo som en jävla idot. Och sen så säger man något till sin kompis och börjar skratta. Då burkar jag säga " vad glor du på " de är så jävla respektlöst!
.. sommaren! Man slipper all tjat på dagarna om läxor, prov och betyg. Bara njuta och ta de lugnt. Och bli brun.

.. att jag klarade mopedprovet! jag vill varna alla som tar kortet att de är väldigt svårt. Om man har de lätt i skolan så har man lätt att klara provet. Jag har de svårt i skolan, så de var svårare för mig. Men jag klarade de efter tredje gången. Man måste få 52 av 65 för att bli godkänd och jag fick precis 52! Och de kommer att bli lättare för de som tar körkortet när man ska ta för bil. Eftersom vi kan de mesta i trafiken. Nu känns de skönt att bara åka runt överallt. Nu behöver inte jag tänka på att mina föräldrar ska köra mig överallt. ( eftersom jag bor en bit ifrån mina kompisar ) 30 Juni är den lyckligaste dagen, klarade mopedprovet !

.. snygga killar! Här jag bor en håla utanför göteborg finns de inga snygga killar. De snygga killarna finns i Stockholm och nere i Skåne. Okej, de kan finnas snygga killar i Göteborg också. Men inte vad jag har hittat.


I'm Yours (ukulele)Haha , så sööt ! <3

Dagens låt
Enrique Iglesias - I Like It

ALDRIG MER !

Shueeeeeeee !

 

Kom hem för en stund sen. Jag och Moa åkte runt lite. Och såklart så blev vi upp raggade av snygga killar  Tjejer på mopeder blir ofta mer upp raggade av killar (;

jag köpte inget när jag va i göteborg. Men jag äter ALDRIG mer på Mc Donalds. Säger mer senare!


STAN

Hej alla !


Jag är just nu hos elin och vi ska ta tåget till stan om en kvart. De kommer nog bilder om elin tar med sig sin kamera, eftersom jag glömde min hemma -.-

Hörs senare ! ;)
loveu ♥

Run's House

Aloha bitches  !


I natt vaknade jag av att de var så j*vla varmt i mitt rum. Jag hade öppet mitt fönster och hade en fläckt i rummet, men de hjälpt inte. Så jag gick ner till min brors rum ( eftersom de var ledigt ) och sov där. De var så mycket svalare. Imorse så vakande jag av att pappa letade efter mig. Haha , han visste inte att jag sov i ett annat rum.

Och idag är de inte så bra väder och såklart gick mitt favorit program på tv; RUN'S HOUSE !
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra , men något händer säkert !Jag just nu !

 I ♥ DJURGÅRDEN !

Dagens låt

Adam Calvet - She's the brave one ♥

Badat

Hej alla !


Idag har jag badat hela dan med Emma och Emma. De har varit så varmt. Och igår när Spanein vann, jag var sjukt glad medans min pappa var skit sur. För han ville att Holland skulle vinna. Men jag hade rätt som vanligt ;)- vad har du gjort idag ? (:

SPANIEN

Kom igen nu spanien. Men jag hade hoppats på att de skulle vara Portugal i finalen. Tyvärr så blev de inte så. Men de kommer att vara i finalen 2014 ;)


Hjärnan säger Holland men hjärtat säger Spanien
Jag har handlat

 Shorts från Bik Bok.Skor från Bianco.


Havet .. !

Hej.

Kom hem för några timmar sen. Idag har jag ute på havet. De var fööör varmt. Och de var verkligen inte skönt i vattnet. Kallt var de. Just de , jag är såååå smart, jag glömde och smörja in min rygg och nu är jag helt röd. Jag är så smart ibland asså ;)Två bilder från förra sommaren.


Allum

Shue !


Idag har jag varit på Allum. Köpte bara mascara, eftersom min andra har tagit slut. Idag så skjusade jag min pappa på moppen. Jag säger bara en sak: Aldrig mer. De blev sjukt jobbigt i svängarna. Och imorgon ska jag till havet, så de blir inte så mycket uppdatering imon.

Hörs senare ! (:saknar dig isabella .. <3

Taking the stage

Hej !


Vaknade för några timmar sen. Har varit så lat, så jag har inte orkat blogga alls. Har kollat på " Taking the stage " MTV hela förmiddagen, helt fast i serien. Senare ska jag bara ta de lugnt. Typ första dagen på hela sommarlovet jag gör de.

Hörs senare.

Fotboll

Kollar på fotbolls VM nu. De står 1-0 till Holland mot Uruguay. Jag hejar på Uruguay, men jag vet att de är Holland som kommer att vinna. Man får hoppas på de bäst ;)Kom igen nu Uruguay ;)

Cristiano Ronaldo har blivit pappa


Cristiano Ronaldo pappa ? ;o

Jag blev chockad när jag såg detta på båda Facebook och posh24. Undra hur de kommer att bli att ha ensam vårdad och fotbollsproffs. Hur går de ihop ? ;o
Om liksom några månader så kommer de att komma fram vem som är mamman. Så de är ingen ideé att försöka hålla henne hemlig. Att kommer ändå fram. Och snart kommer de fram att han har en till son eller dotter. Jag lovar er ! 
Men grattis till sonen (;
Synd, att de inte blev jag och Cristiano, men men de kommer säkert nya chanser hahah ;)

- vad tycker du om detta ? (:

JÄVLA GRANNE !

Shue !


Vakna precis av min jävla granne som har tydligen svårt för att vara tyst på morgonen när andra sover. Jävla gubbe !
Idag så kanske jag ska vara med Moa, jag vet inte vi får se. Hon har äntligen kommit hem från Frankrike ;)


- Vad ska du göra idag ? ;)

Allum + The grudge

Hej alla fula och söta ;)

När jag och Elin har varit på Allum och ska ta tåget hem , så ser vi ALLTID samma snygga kille som ska ta samma tåg som oss, vilket är bra ;)
Köpte lite, gick hem och hämtade moppen och åkte ner till Elin, och sen så kom Olivia. Vi kollade på " The grudge " så jävla äcklig, i mitten av filmen så åkte jag hem.

Bilder ;Elin shoppar loss som vanligt ;)Elin <3

Elin kände sig häftig när hon satt på min moppe ;)


- Vad har du gjort idag ? (:

ALLUM !

Sak iväg til Allum med my BFF ;)
Undra vem de är ? Såklart de är ELIIIN !
Jag idag

RSS 2.0