Grattis bror

Idag fyller min kära storebror 20 år. Tiden går för fort, han va precis 4 år och fick hålla sin lillasyster på BB. Grattis Sebastian ! <3

2 bilder och en utav hans låtar , vilket är min favorit!







Omega ft Fonkey Fresh - Nathalie

Plugg, plugg, plugg

Hej !

Sitter nu vid min bärbara dator och tyvärr har den ingen webbkamera. Jag ska plugga nu om sfäriska kullager, inte så kul. Senare ska jag och Moa hämta hennes moppe som har varit på lagning. Jag måste bara till en kompis och låna oth sägsong 5 , jag måste verkligen kolla och se vad som händer!


- Vad ska du göra idag ? :D

One Tree Hill

Hej !

Idag har jag äntligen gjort färdig svenskan. Ni anar inte hur deprimerad jag blev över att kolla på oth. För att de om händer att gå på high school händer de alltid något, liksom här där jag bor händer de ingenting. Jag börjar faktiskt att fundera över att bli utebytesstudent. De vore häftigt att uppleva att bo i usa och gå i high school !

Plugga

Hej alla !


Idag har jag bara pluggat. Det är sjukt mycket nu. Men jag har bestämt mig nu, jag ska gå handel och admistration inriktning tursim och resor. Men jag får bara hoppas på att jag kommer in på en skola i stan. Imon så måste jag skriva klart svenska uppgiften, teknik uppgiften om sfäriska kullager och ett matteprov och no prov nästa vecka. Guuud, man har ju typ ingen tid alls.

Spexfoto

Hej alla !


Har varit mycket den här veckan, men ska börja blogga igen ( vet inte hur många gånger jag har sagt de. ) Men idag så har vi haft spexfoto, jag var en målare med olivia. Och fotografen kanske inte vi ska prata om, det var nog den sämsta någonsin. Tyvärr så blev de inte som jag och olivia, vi fick ligga ner på marken och man såg inte att vi var målare men aja, hoppas att de blir bra ialla fall !

 

Sara , Elin och Lisa




Lisa och jag




Elin och jag

Citat

" Glöm dina bekymmer , imorgon kommer de nya "



Music

























Dagens outfit

Skinnjacka - Ichi

T -Shirt - H&M

Leggins - Gina Tricot

Halsduk - Gina Tricot


17 September 2010

Aloha !

Allt bra med er ? De är bara bra med mig. Idag så var de skola, helt okej dag. När jag kom till skolan så såg jag ut som en MC morsa eller att jag var medlem i Hells Angeles. Moppe och skinnjacka haha. Snart kommer Moa hit och ska sova här!


jag just nu


ELITSERIEN

Nu har äntligen elitserien börjat. Väntat sen april då djurgården fick silver. Just nu så leder Djurgården med 1-0 men man vet ju aldrig hur de kommer att gå. Hoppas på de bästa ;)

Nu ska jag plugga vidare med SO och hemkunskap !


Dagens outfit - Skolfoto



Blus - Lindex

Linne - Gina tricot

Leggins - Gina tricot

Klocka - Guldfynd

Skolfoto

Hej alla !

Idag så var de skolfoto, herregud. Jag såg nog inte riktigt klok ( som vanligt ) men man får hoppas på det bästa. Men nu är de bara spexfotot kvar. Säger inte än vad jag ska vara. Ska börja med lite läxor, så uppdaterar jag mer sen !




Arkivbild ..

ingen rubrik

Uppdaterar mer imon !

Mer bilder ...

.. från Grekland som jag inte har hunnit ladda upp !









Uppehåll

Jag har inte bloggat pga av saker som har hänt. Men nu ska jag försöka blogga som vanligt igen. I veckan har de hänt en hel del, kanske inte så mycket men lite saker.

Måndag: Skolan som vanligt. Och shoppade med mamma och pappa. Brände en hel del pengar på kläder opch smink.

Tisdag: Efter skolan åkte jag och moa till stan och kollade på " I rymden finns inga känslor " Den var faktiskt rolig. Innan bion så gled vi runt lite på heden och kollade lite på när något lag hade fotbollsträning.





Onsdag: Hade vi en friidrottsdag, helt okej. Senare så dansade jag, hade verkligen träningsvärk efteråt.

Torsdag: På morgonen så skulle jag ta min sista spruta mot livmoderhalscancer. Det gick bra, har lite ont nu efteråt. Sen var det skola, sen så tog jag det lugnt.

Fredag: Skolan på dagen. På kvällen så hjälpte jag och moa med ett disco för de som gick i 4:an till 6:an. Man såg verkligen hur de som gick i 4:an hade klätt upp sig. Fina kläningar och skor. Haha , de har man varit med om förut.

Lördag: Emma sov hemma hos mig. Trevligt som vanligt. Vi fick en sån energi kick, så vi dansade helt crazy. Och alla såg in till mig. Haha , lite underhållning för de gamla.

Idag: Jag och emma har bara slappat, kollat på 90210.

Lång dag

Idag har de varit en lång dag. Shoppat med mammi, de blev en hel del. Visar på onsdag eller ngt. Imon ska jag och moa på bio. Så uppdateringen kommer att vara seg !

Sol

Idag har jag inte kunnat uppdatera. Har inte fått igång internet. Men idag har de varit en sån dag då man inte orkar göra något. Jag satt och solade idag och kollade i resekatalogen. Mamma och pappa funderar på att åka utomlands, till Egytpen eller något annat land. Jag föreslog Marocko, Egypten och Jordanien. Men vi får la se vart vi åker.





Vem bar den bäst ?



Holly Madison eller  Elizabeth Hurley  ?

Detta visst du inte ...

Vart jag än är så sjunger jag jämt. Jag går runt på stan och sjunger. Jag sjunger 24/7. Så idag så gjorde jag cover på en låt, de låter inte så bra. Men skit samma. Man lever bara en gång!

Skriv gärna vad du tycker ! :D




3 September

Aloha !


Idag har de varit en helt okej dag. Vi har fått en ny lärare i no, han är från tyskland och man förstår inte när han pratar. Han pratar otydlig svenska. Och idag på tavlan srev han " ljusrör " men de heter ju " lysrör ". Och vi sa till att de inte heter så. Då skrev han istället " Liysrör " . Hallå , vi bor i sverige och då ska man prata svenska. Är de så svårt ? Tydligen !


Bråttom

Ska åka till skolan nu , så uppdaterar sen när jag kommer hem ... !

RANDOM PIC !


Dagens outfit / Tränings outfit

SKa iväg till dansen , hörs senare !

Dagens outfit






Tunika - Gina Tricot
Jeans - VILA






Träningsoutfit

Såklart ska man ha en snygg outfit när man tränar !



 

T-Shirt - Elin köpte den till mig i Stockholm ! <3

Leggins - Thailand


1 September

Godmorgon alla !


Allt bra med er? Allt är bara bra med mig, men jag är bara trött. Idag så slutar jag ganska tidigt. Typ den ända dagen som jag slutar hyffsat tidigt. Menmen, idag så händer de inte något speciellt. Ska göra ett utkast i svenskan om våra sinnen. Uppdaterar mer efter skolan.


RSS 2.0