Varför jag inte...

...bloggar! Jo, för jag känner att mitt liv är inte så intersant, går till skolan - hem  - plugga lite - träna eller ligger och degar framför tvn. Hur roligt är de att skriva om de hela tiden i min blogg. Inte kul alls. Men jag kommer att få en dator från skolan snart. Så bloggen kommer att bli bättre kan jag lova!


Dagens outfit

Körde en slapp höst-outfit idag. Hade verkligen ingen fantasi alls!
Skjorta - Lindex
Jeans - H&M
Stövlar - Hunter

Rix Fm & Djurgården

Hej alla!


Ska snart till stan med Emma för att kolla på rix fm festival. Och kolla lite om de finns några snygga djurgårdare i staden, för att djurgården spelar idag i Göteborg! Sa blir kul. Uppdaterar senare puuuuss :D



20 Augusti

Hej!
De senaste dagarna har jag varit med en kompis från Norge som kommer hit ungefär några gånger om året. De var roligt att träffa henne igen! Eftersom de var ju ett tag sen. I torsdag så åkte vi till stan & shoppade lite. Visar bilder ikväll eller imorgon.
Just de, i torsdag fick jag reda på vilka som skulle gå i klassen. Får hoppas att de blir en bra klass. Vi får se vad som händer när vi börjar på måndag. Jag kan erkänna att jag tycker att de ska bli lite kul att börja skolan. En ny linje, nya ämnen, ny skolan & nya människor.
Och jag har klippt mig & om ni kollar på bilderna så ser man att mitt hår är kortare!

INNAN:
EFTER:

Natt tankar...

Inatt är en sådan natt som de är mycket tankar omkring mig.. Kollar igenom gamla bilder med en vän, eller jag vet inte om man kan kalla de för vän längre. Eller kanske. Allt blev bara så fel i mellan oss. Och ska jag vara riktigt ärlig så saknar jag dig. Jag har inte träffat dig på ungefär 2 månader. Och allt känns bara så fel att de blev såhär. Men gjort är gjort. Sagt är sagt. Du var en nära vän till mig. Jag har andra nära vänner men kan tyvärr inte lita på dem så mycket jag litade på dig. Saknar att prata ut om allt. Ska jag vara helt ärlig så tror jag faktiskt att du inte saknar mig alls. Du har andra vänner omkring dig och verkar lycklig, så jag ska inte förstöra något. Så många frågor men inga svar. Du var den som jag litade på till 210 %. De finns ingen annan förutom min bror som jag litar på så mycket. Men nu har vi gått skilda vägar & sånt är livet. Men jag kan säga en sak: jag ville inte att detta skulle hända. Men de har hänt ändå.

Snart börjar jag gymnasiet, vilket känns konstigt att jag inte kommer gå i samma korridorrer som jag har gjort i 4 år. Att inte ha samma klasskompisar. Men de känns skönt att börja om på 0 igen. Att få en ny start. Med nya klasskompisar. Att jag kan visa mitt rätta jag. För mig är de svårt att visa den riktiga Isabella. De är bara få stycken som har fått se de. Fast jag vet inte om den riktiga Isabella finns längre. Jag har förändrats väldigt mycket nu när jag tänker efter. Jag vet inte hur men har lärt mig att man ska egentligen inte ska lita på folk. Då måste man verkligenverkligen lita på den personen. Förut så kunde jag lita lätt på folk. Inte längre. De finns bara få som jag kan lita lite på. Men de finns bara en just nu som jag litar på väldigt mycket, min storebror. Jag har ibland litat på fel personer som man borde inte lita på. Efter att personer som jag har litat på, som jag egentligen inte borde lita på. Så kan jag nästan inte lita på någon. De känns jobbigt.
Jag vet inte vart jag ville komma med detta inlägget, men jag kände att jag var tvungen att skriva av mig. Tack för mig igen!

Stan

Hej!


Måste skynda mig till tåget som går snart!! Ska in till stan & shoppa lite med en kompis :)



Saknar mitt långa fina hår.. Klippte mig igår för att mitt hår var för slitit...!

Oskar Linnros @ Liseberg

Igår var jag och Emma på Oskar Linnros, Liseberg. De var sjukt roligt. Vi stod nästan längst fram. Och vi snackade med några tjejer som var jätte schyssta! Vi hoppade & sjung med i alla hans låtar. Han är grym på scen asså!

Gymmet

Ska snart dra till gymmet, efter de så kommer bilderna ifrån igår när jag & Emma var på Oskar Linnros!



Lite bilder

Jag har inte haft så mycket att blogga om idag! Men kollade igenom min facebook, hittade jag lite bilder!
Haha, glad tjej som sitter på bussen & ska på klassresa!
Längtar till vintern? Stort fett NEJ!








Haha, kom ihåg när Elin gjorde denna till mig.. Ja, bilden säger ju allt ! :D

Typ helt... kär!

Har lyssnat på låten hur många gånger. De går inte att sluta lyssna. De är så söta och kan liksom inte se skillanden mellan dom. Är kär i dom typ hehe!


Familj time

Hej!

Idag så vaknade jag utav några bygg killar höll på att riva huset kändes de som. De började jobba vid 8 på morgonen. Då hade liksom jag sovit i 2 timmar!!! Ska snart till Frölunda och käka på restaurang med hela familjen och ska sen till näset. De var ett tag sen vi gjorde något heela familjen! Ska bli riktigt roligt.
Jag har varit lite off på bloggen, jag vill liksom njuta utav de sista dagarna av sommarlovet!


Är med emma

Hej!
Är med Emma nu, de är därför jag inte har uppdaterat idag! Men vi stack ner till pizzerian och käkade oss riktigt feta.. Om de nu går ? Okej, de går! Sen har vi inte gjort så mycket. Snackat om ******, riktigt hemligt än sålänge!

The Ron Clark Story

Jag såg precis en grymt bra film på tv. De handlar om Ron jobbar som lärare & är väldigt duktig på att lära ut och eleverna får bra resultat på proven. Så flyttar han till New York där han får jobb på en skola i Harlem. Klassen är jätte jobbig, men han gör så att de lär sig något! En riktigt bra film tycker jag :)

Stan

Hej!

Är jätte stressad nu, ska nämnigen till stan och shoppa lite med Olivia. Jag har inte träffat henne sen skolavslutningen så de ska bli roligt att träffa henne igen! Uppdatera mer när jag kommer hem! Puss på er :)

Shopping

Söt skjorta från H&M
Enkel top från Gina Tricot
Tröja från Gina Tricot

Vem bär den bäst ?



Vem bär den bäst,  Jamie Chung eller Brittany Snow ?

DESIGN

Jag söker en som kan göra designer & jag är ganska snål så jag undrar om någon kan vara snäll och göra en design gratis! Om det är någon som kan göra de, så maila mig på [email protected] !

Natt låt



En go & gammal sommarlåt! Vill inte att sommaren ska ta slut...

5 saker ni inte visste om mig...

1. Jag kan lite danska.

För ungefär 3 år sen fastnade jag i Anna Pihl serien. Jag kollade säsongerna om och om igen. Lärde mig mer och mer danska för varje dag. Hittade även en sida på internet som man kunde lära sig danska. Efter något år så kunde jag riktigt mycket danska, men sen så blev de att jag inte kollade på danska filmer, serier & lärde mig mer på olika sidor. Då tappade jag ganska mycket. Men jag kan fortfarande danska och vill gärna kunna prata flytande & skriva på danska. Har lite funderingar på att jobba i Danmark efter studenten, men vi får se vad som händer!

2. Min dröm är att bli polis.

Ända sen jag var ungefär 6 år har jag velat bli polis. Har velat bli typ nästan alla jobb som man kan ha, men polis har alltid funnits i mina tankar. Och det gör de fortfarnade, men de finns ett problem, jag har sveriges sämsta kondition. Men håller på att träna upp den igen.

3. Jag är blyg.

När jag träffar nya människor så kan jag bli blyg. Och jag verkligen hatar de, men ibland kan de bli att jag bara pratar på eller bli dryg. Och de är riktigt jobbigt. Men kämpar att inte vara så blyg. Jag kan säga att de är inte lätt, men vem sa att livet var lätt att leva?

4. Jag är pollenallergiker.

Ända sen jag var liten har jag varit känslig när pollen perioden kommer fram. Denna vår var jätte jobbig för mig. Fick ta en massa tabletter och sånt. De ända jag hatar med våren är att pollen kommer fram.

5. Jag har utländsk bakgrund.

Jag säger inte vilket land de är, men ni får gärna gissa & den personen som gissar rätt får en länk!





Dagens låt


En grym låt, jag vet jag har lite konstig musik smak! :)

Lever Djurgården... ?

Ja, man kan ju undra om de lever på min blogg. De var i Januari typ som jag la in bilder och så. De är ju typ tusen år sen.. Ska bättra mig att uppdatera med bilder från matcher. Nu kommer de upp bilder från Djurgården - Malmö FF. Ja, vad ska säga om den matchen? De bara förstör fotbollen, förstör för alla andra.
En frågade mig på mail, om jag hade slutat heja på djurgården. Svaret är såklart ett fett NEJ! Jag är djurgårdare & kommer alltid vara de.
Djurgården have the power!

7 Augusti

Hej!
Idag träffade jag Hanna. Hade inte sett henne på 3 veckor, hon hade varit på språkresa i Jersey. Saknat henne sjutk mycket. Sen så tränade vi och jag hade inte tränat på över en månad. Imon så funderar jag på att åka till stan, fick min lön förra veckan och jag känner att jag måste bränna lite pengar på kläder och sånt 
Haha go bild på Hanna!

-

Open your eyes, look within. Are you satisfield with the life you're living ?

Dagens låt


Jag älskar att leta runt på youtube på unga människor gör cover på kända låtar. Detta är min favorit nu!

Falska vänner

När jag åkte hem från landet så tänkte jag på vilka som är mina RIKTIGA vänner & FALSKA vänner. Jag har mer falska vänner än riktiga vänner. De som är falska snackar skit bakom min rygg, låssas gilla mig men när jag vänder ryggen till så snacka de skit bakom min rygg. Jag skulle aldrig ALDRIG göra de mot mina vänner. Men de finns en person som tror att jag har gjort de, men inte längre. Jag vet inte om hon fortfarande tror att jag har gjort de eftersom jag har inte pratat med henne på länge om det.
När man snackar skit om någon eller säger en dum kommentar till någon så kommer de oftast fram. Även fast man säger " säg inte de till någon" men de kommer oftast fram förr eller senare.
Såna människor som snackar skit bakom andras ryggar är fega. De säger en massa om någon, så varför inte säga vad du tycker face to face ist ? Det är inte så svårt.
En sak till som jag inte gillar med falska vänner är att de använder mig till en reserv vän. När de inte har någon annan att umgås med så är alltid jag sist på listan. Alltid. Och jag är så jävla trött på de!

RSS 2.0