Dalsland

Hej!

Sitter nu på mitt sommarställe i Dalsland.. Älskar att vara här! De kanske inte finns så mycket att göra, men de är mysigt att vara här! Har övningskört också.. Riktigt kul var de !
Ska umgås mer med släkten nu, så hörs vi imon!
Fin utsikt va ? 

Softar med storebror

Hej!
Sitter på altanen med min bror och vi sitter vid varsin dator och softar med grym musik! Imon så åker jag till landet i Dalsland och träffa lite släkt. Kommer att bli skönt att slippa Göteborg i en vecka.. :)
Just nu vill jag bara spränga comviq i luften... Har aldrig känt mig så lurad i hela mitt liv..!
Uppdaterar imon eller på lördag!

bloggpaus

Jag känner inte för att blogga längre, jag vet inte varför.. Tycker bara inte att de är kul längre. Men jag ska inte ta bort bloggen, utan har kvar den! Kanske börjar blogga igen när skolan igen eller när jag har lust! :)


Kan inte sluta skratta

Han gjorde verkligen min dag, haha!

Lust att spränga västtrafik i luften...

Hej!
Harry Potter var grym! En utav de bästa harry potter filmerna tycker jag.. Igår när vi skulle hem, så gick de inga tgå alls hem typ. Så vi fick vänta på ersättningsbussar, men jag och Hanna gick runt halva göteborg för att hitta bussarna..

Arg tjej som väntar på bussarna!

Harry Potter

Hej alla!
Ska snart ta tåget till stan med Hanna och se Harry Potter och dödsrelikerna del 2.. Såg nämnligen del 1 igår för första gången. ( jag vet, jag är jätte efter.. Men filmen var bra) Vet bara inte vad ajg ska ha på mig, de känns som jag har inget att ha på mig längre..

Måste skynda mig nu, så hörs vi sen!saknar dig tjejen!

Varfor jag inte har bloggat.....

... de ar for jag ar i grekland, jag kommer hem imorgon. Da kommer uppdateringen vara som vanligt igen! :)

RÖSTA

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Vad undrar du ?

Fråga: Vart sommarjobbade du ?

Svar: Jag fick sommarjobb på SKF. Fast jobbade på en ö utanför stenungsund som SKF har ägt eller något sånt. vi fick måla fasader, olja bryggor, trädgårdsarbete ovs.. Men vem som helst fick inte jobba på SKF, bara om man hade något föräldre som jobbar där. Men det var riktigt kul, så de skulle jag gärna göra om! ♥ Kram.


Tidsinställt inlägg: Tåget

Sitter nog nu på tåget och somnar säkert snart.. Men hoppas att jag inte vaknar upp och min station som jag ska gå av redan åkt förbi ;)
Vore nog inte så smart! Men jag komme ladda upp bilder och sånt när jag kommer hem.. Först ska jag åka tåg till Trollhättan och sen ta buss till staden Göteborg! 
En go sommarlåt!

Karlstad

Sitter nu upp i Karlstad med Sara.. Vi ska snart ut till stan och kolla på bio! Sara har fått en mopedbil så vi ska väcka hela karlstad när vi lyssnar på musik !


Uppdaterar mer imon när jag kommer hem!


Arkivbild

En bra blogg

En bra blogg för er som gillar robert pattinson, klicka HÄR!


Har bokat tågbiljetter....

... till Karlstad! Min kompis Sara bor nästan hela sommaren där uppe. Vi har inte setts sen i slutade skolan. De kommer att bli skönt att åka till någon som förstår en. SÅ på måndag bär de av och lämna skitiga Göteborg!!

2 Juli

Godmorgon

Idag jobbade jag sista dagen. Men vi gick bara runt i fabriken och fick en massa information om företaget. Men jag fick betalt för de, så jag ska inte klaga :)
Efter jobbet så solade jag med min kära storebror och lyssnade på soft musik, så nu har man blivit lite brunare ialla fall!

RSS 2.0