28 Juni

Jag uppdaterade inte igår för jag somnade direkt efter jag har jobbat! Igår var jag jätte pigg på morgonen, men jag hade bara sovit 3 timmar hehe.. Men så tog alla vi som skulle sommarjobba en buss till någonstans utanför stenungsund. På bussen var de knäppt tyst. Nästan ingen kände någon alls.. Men när vi fick arbetsuppgifter pratade alla vi tjejer med varandra och vi hade sjukt kul!
Men vi tyckte att de var tråkigt att inte alla killar snackade med varandra eller ens alla satt vid ett bord, utan alla satt på olika ställen på restaurangen.. Utan de som jobbade tillsammans pratade med varandra men inte med de andra. Jag och några tjejer fick måla hus och grejer och de kommer vi nog göra imorgon också!

Ben & Jerry

Idag har jag bara legat och solat.. Kände för att ta de lugnt idag för jag ska upp och jobba imon! Ska liksom upp halv sex typ och jag är smart och inte vänt på dygnet än hehe!
Köpte även Ben& Jerry glass igår, riktigt god !

Stan

Hej!

Kom hem från stan för ett tag sen med Lina. Haha, vi hade sjukt roligt! Lina har rolig humor och när hon ska berätta något så berättar hon de så det blir roligt hehe..
Bilder:

Dessies nya låt... ?
Har suttit och lyssnat på Desiree's låt ett tag och jag tycker att den är riktigt bra.. En sommarplåga!

Vad tycker du om låten ?

NYTT:


Från H&M
Från Bik BokFrån H&MFrån Gina Tricot.
Den ser lång ut på bilden, men den är inte de i verkligheten!

Gymmet

Hej!
Sitter just nu vid min storebrors dator och  jag ska snart till gymmet med Hanna.. Igår shoppade jag med Lina, hittade lite kläder. Lägger upp bilder när jag kommer hem från gymmet!

Puss och kram på er så länge!

Update:

Sitter nu och kolla på fotbollsmatchen från imåndags! Djurgården - IFK.. Jag kunde inte tyvärr se matchen då för att jag var på balen!Sjukt taggad! ;)

Bilder

Dagen på Lisberg va sjukt rolig. De första vi åkte var AtmosFear, jag kan säga att jag skrek från när jag satte mig i AtmosFear till att jag gick av.. Den var sjukt läskig, men ändå lite rolig. Vi åkte flumride med två araber och jag satt näst längs fram och jag & Sara fick all vatten på oss! Vi var inte liiiite blöta hahah!
Sen träffade vi två härliga småläningar, haha deras humör är fan bäst!

Bilder:Göteborgs snyggase tjejer ;)


Liseberg!

Hej!

Idag så ska jag och några kompisar till Liseberg. Och alla vi ska åka AtmosFear, och när jag ser trailen så började jag gråta av skräck!! Men jag hoppas att jag inte gör de när ajg åker, vore lite pinsamt så ...

Dagens låt


RSS 2.0