Dagens låt

Riktigt go låt! ♦

I'm.going.out.


Dalsland!

Har inte bloggat pga min farmors bortgång och jag har varit med min farfar & hans fru på landstället och internet fungerade inte där. Och just nu så är jag hos min kusin som bor utanför Åmål, riktigt mysigt här ute på landet. Jag kommer att vara hos min kusin tills torsdag tror jag och sen så ska jag vidare till landstället med farfar & hans fru och jag kommer hem till Göteborg på söndag kväll eller nått.
Jag ville umgås med släkten nu under lovet och prata lite om om de som har hänt och allt annat! Imon så vet jag inte vad som händer, vi får se vad som händer här i byn haha!

Vila i frid farmor ♥

Varför jag inte bloggade igår kan ni nog se på rubriken. Svar ja.. Min farmor dog igår och jag har nog aldrig varit så ledsen som jag var igår och idag.. Jag kan fortfarande inte förstå att min farmor inte är i livet längre. Hade tänkt berätta om igår, men varning för lång text.


Jag fick reda på i måndags att min farmor skulle komma till Göteborg igår. Hon hade varit hos min faster i Åmål. Jag har vetat ett tag att min farmor hade lungsjukdom pga rökning. Jag visste att hon var jätte dålig och jag undrade om hon skulle kunna komma hit till Göteborg. Jag hade på känn att någonting skulle hända.. Jag hade inte träffat min farmor på över 1 år för att hon bor i spanien och vi sågs inte så ofta.
Men igår så hämtade mamma upp mig när jag hade dansat, hon var lite underlig och sa inte så mycket. Jag tänkte att hon hade mycket på jobbet eller nått. Så kör mamma in på en stor parkering och stannar och kollar på mig och säger " Farmor dog för 2 timmar sen" Tårarna bara sprutar ut och jag visste att någonting skulle hända så hon inte skulle kunna komma hit till Göteborg.
Jag låg i min säng i flera timmar och grät och grät. Tänkte på alla minnen, hennes skratt ja.. Allt! Just nu så känner jag att jag skulle vilja spola tillbaka 2 veckor. Så skulle jag sätta mig på första bästa tåg upp till Åmål och träffa henne. Hade tänkt göra de denna helgen som var.. Men det blev inte så.. Ångrar mig riktigt mycket att jag inte gjorde de.. Att få se & träffa henne innan hon somnade in..
Just nu så känner jag att jag inte kan vara glad och skratta, de går inte.. Jag kan inte kolla på en rolig film eller någonting.. Jag kan inte vara glad när farmor är död... de går bara inte. Och imon ska jag nog till skolan (var inte där idag) men orkar/vill inte, men jag måste...Och alla fråger jag kommer att få " Isabella, vad har hänt, hur dog hon, är du ledsen, men isabella va lite glad istället" Nej, jag kan inte vara glad nu.. Det går inte..  Jag skulle åka med min farfar och hans fru till landstället i Dalsland nu till helgen, jag vet inte om jag orkar träffa släkten.. Men jag vill de ändå..
Men jag måste säga att jag har världens bästa familj och vi stöttar varandra. Och jag har underbara vänner som störrar mig. Utan er så hade jag inte klarat detta alls. Och min världens bästa bror frågade mig flera gånger igår via sms hur det var och att vi klarar detta tillsammas.. Ja, det ska vi. Klara oss detta tillsammas!


Love You

De har hänt lite saker & jag kommer inte att orka blogga idag.. Jag vet inte när jag kommer att börja blogga igen...

You left me today but I always going to love you. See you on the other side! ♥

Dagens låt

Var bara tvungen !

!

Färgat håret !
Typ ljusbrunt men även lite brunt!Jag trodde aldrig att jag skulle våga att färga tillbaka till min RIKTIGA hårfärg. Sist jag var helbrunett så var de 1½ år sen tror jag.. Jag fick bara en kick i söndags att jag ska bli brunett igen & jag ångrar mig inte! Är bara glad att jag gjorde de. Det känns fortfarande ovant när jag kollar mig i spegeln att jag har mörkhår! Jag ska tona de imon för att på vissa ställen är de fortfarande ljust!

Dagens låt


En riktigt go låt! :)

Ny design

Har hållt på med en design hela dagen men gav upp efter ett tag.. Men den som jag har nu är bara tillfällig! Inte så snygg men orkar verkligen inte göra om den.
Har lite läxor denna veckan som jag borde gjort nu under helgen, men har inte orkar alls.. Jag vet, inte bra alls. Ska försöka göra de mesta imon!


En bild från gårdagen!

dålig uppdatering

Ja, jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera. Har inte mått så bra och så... Men snart ska jag dra till Sara, vi ska köra någonstans och ta lite bilder. Ni får ha en bra lördag!
Dagens låt


One Tree Hill

Kollar just nu på One Tree Hill, det finns två avsnitt som i säsong 3 som jag alltid lipar. Det är när Jimmy skjuter i skolan.. Jag gråter varje gång. Nu måste jag kolla vidare, så hörs imorgon!

Dagens fråga:

- Vad är en bra blogg för dig & vad tycker du att den ska innehålla om...?
Och vad vill ni se mer utav i mon blogg...?♥
Vinnaren!

http://iiiden.blogg.se/


Grattis!

tänkte köra en ....
Killar är som blandfärs, hälften nöt, hälften svin !They always say that the right person shows up eventually. My must have been run over by a truck.

Dag 2 - Det här får mig att må bättre

Dag 2 - Det här får mig att må bättre

Det bästa som finns är musik, vilket humör man är på. När jag är deppig så mår jag bättre när jag lyssnar på musik & när jag är på topp så lyssnar jag på galen musik och dansar runt i mitt rum (när ingen ser hehe). Mina vänner som finns för mig och ställer upp för mig 110 % och jag ställer upp för dom 200 %.. Men tyvärr så har jag vänner som inte ställer upp för en och bara tänker på sig själv.
Men sånna vänner finns överallt! Men mina vänner får mig att må bra varje dag :D
En person som får mig att må bättre det är min bror. Nu på senare år har vi kommit närma varnadra men när vi var små så bråkade vi en hel del, men det händer nästan aldrig länge! Uvek cu te voleti, srce moje, Sebastian!


Några utav mina favoritlåtar som inte ni har sett förr:

.. Och många mer vänner, men alla fick inte plats!


One Tree Hill säsong 3

Har du tagit ett långt skönt bad. De var riktigt längesen jag gjorde de sist. Nu har jag på mig myskläder och ska lägga mig i sängen och kolla på OTH säsong 3 som jag köpte i tisdag.. De är alltid mysigt att kolla på OTH på hösten, jag vet inte varför.. De är bara de!Studiestugan

Sitter just nu i studiestugan med My & Sofie och pluggar matte. Har vårat första matteprov och vi får hoppas att det går bra! 
Idag händer de nog inte så mycket, ska plugga vidare med matten hemma. Och jag hoppas att min bror ska laga mat idag igen. Imåndags så lagade vi mat, det blev kyckling med pommes. Och igår så blev de kycklingwok, riiktigt gott! Min personlinga kock, haha!
Fet fest hade Jesper, kurt (skyltdockan) och jag idag på en lektion haha!

Nattens låt

Har inte så mycket att skriva om idag så de får bli "nattens låt"

Ullared

Hej!
Idag har de varit en lång dag.. Vi åkte buss till Ullared med linjen, alla var sjukt taggade i början. Sen efter ett tag så lugnade de ner sig lite haha! Jag somnade påväg dit, de var sjukt skönt.. Tills några börjar dra i mina kinder och säger " du är så söt när du sover " eller " du ser ut som en gullig liten gosebjörn när su sover " WTF ?
Jag kan bli sjukt sur när någon väcker mig precis när jag har somnat.. GASH, då är inte Isabella och leka med asså..
Sen hade vi en uppgift att köpa lite grejer för 200 kr som vi ska sälja sen. Efter vi käkade på Buger King så shoppade vi lite grann. One Tree Hill säsong 3, lite skojgrejer, ansiktmask.. Jag tror de bara var de! Sen påväg hem, så sov jag. Och som tur var så var de ingen som väckte mig, HAHA!

ingen rubrik!

Hej!
Orkar inte skriva så mycket nu. Imon blir de ullared med klassen! :)
Uppdaterar mer imon!saknar våra stunder...

Dagens låt


2 Oktober

Hej!

Ligger fortfarande i sängen och orkar inte gå upp alls. Men får pallra mig upp och göra frukost nu hehe! Men idag så kommer de inte hända något speceillt, ska plugag till ett prov som jag har imon och jag har inte pluggat någonting.. Bra där Isabella! En rolig söndag, verkligen...
Ska äta nu och jag kastar in en go låt sen. Puss!

Dagens låtar

Jag bara ÄLSKAR Medinas nya album. Jag tänker bara tillbaka på sommaren och en massssaaaaa goa låtar har dom gjort! Detta är mina favoriter..


Okej, de var nästa hela deras album haha! :)

RSS 2.0