VALBORG!

Hej alla!
Valborg idag då.. Är ganska taggad! Ska grilla med några kompisar. Skulle egentligen gå på en grillfest med en kompis, men det blev inget tyvärr! Men vi fixade andra planer ist! :)


Jag just nu!

Tisdagens minishopping

Detta köpte jag i tisdags!
Luktar riktigt gott! Köpte även ett par solglasögon men jag fick inte med de på bild...

Allt från Lindex.

28 april

Hej! Jag hade gjort ett tidsinställt inlägg igår, men de har tydligen inte kommit upp ;s aja, sitter nu i skolan och efter skolan ska jag inte göra någonting... Bara chilla liksom ;)

Solig dag

Har solat hela dagen och har kollat i Apollo katalogen och drömde mig bort bland turkosa hav, snygga killar, sol och bad.. Det hade inte varit fel just nu! 
Sedan träffade jag lite kompisar, pratade om gymnasievalet och allt annat!!
Den luktar sjukt gott!
- vad har du gjort idag ?

Nya skor

Fick ett par skor som jag har letat efter, visa vår skor! Fick det som påskpresent.. Riktigt snygga!
Snygga va ? :D

22 April

Hej!
Då är man tillbaka på fastlandet! Det var riktigt skönt att lämna problemen kvar i Göteborg, men det kom ändå upp nya problem på Brännö också, men sånt får man leva med. Men det var nice därute, men de var för kallt på kvällarna. Och när ajg tog tåget hem så somnade jag.. Som tur var så vaknade jag upp där jag skulle gå av :)
Idag har jag tränat lite och sånt, sen händer det nog inget mer..

@ brännö

ALOHA BITCHES! ;)


Nu sitter jag och solar med Elin på brännö. Tyvärr har jag glömt min kamera sladd hemma.. Så det blir tyvärr inga bilder, men när jag kommer hem blir det en bildbomb!! Snart ska vi ner till affären och köpa lite gott.. Fast inte så mycket till mig för jag tränar, då kan man inte äta för mycket skit haha!


Gymmet

Hejhej!
Jag har inte varit vid datorn idag för att det har ju varit fint väder! Imorse gick jag ner till gymmet och gymmade... Utan smink och svetten bara rann av mig hahah! Även om det var snygga hunkar där så orkade jag inte bry mig hur jag såg ut hehe!

Ronnie och Mike i Jersey shore har fina magar ;)

16 April

Godmorgon alla !  Okej, lite sent att skriva godmorgon men men ...

Idag så gick jag upp tidigt och var ute och sprang en sväng. En bra start på dagen! Ikväll så ska jag hem till en kompis som har fyllt år. Därför kommer inte uppdateringen vara så bra, men jag ska försöka hinna visa dagens outfit.. Om jag hittar några kläder!

Påsklov

Äntliiiigen är det påsklov!! Men denna veckan ska jag inte slöa så mycket, för att jag har bestämt mig för att jag ut och jogga på morgonen, alltså inte klockan 2 som är morgon för mig hehe...
Utan klockan 9 hade jag tänkt. Jag har liksom sveriges sämsta kondition och jag är seriös. Om jag ska kunna få mitt drömjobb så måste jag ha bra kondition. Och att jag ska gå ner i vikt..





En bild från Egypten , har inte vågat lägga ut den . . .

SKÖÖN SNUBBE ASSÅ!

HAHAHHA, hon sa väl tunt lager?

Gårdagen

Igår så åkte jag och en vän till en sjö, eftersom det var ett underbar väder..! och idag så skulle vi och några andra åka någonstans med våra mopeder, men som vanligt så regnar det alltid i göteborg... * Suck *

Bilder:









Härliga bilder ..! ♥

Dagens outfit

Snart ska jag dra till två fina tjejer som har fyllt år, så vi ska fira dom! Har glömt att säga att jag ska lära min klass lite danska, jag undrar hur de kommer att gå.. Men vi får hoppas på att de går bra! Nej, nu ska jag ta moppen till Lina sen vidare till Ingrid. Ciao ! 

Klänning - H&M

6 April

Jag har inte varit så jätte duktig på att uppdatera men jag har inte nått så bra i mig själv tyvärr, killproblem om man säger så .. Men de är lite bättre nu som tur är!
Snart ska jag dansa, hoppas snart att pappa köper ett gymkort till mig nu.. Vill nämnigen gå ner i vikt och så muskler istället för fett!





So forgive me if my words are weak..

-

"Min kärlek till dig är enkel, rak och sann. Det är bara jag som krånglar ibland."



RSS 2.0